top of page

Mane Mob Group

Public·162 members

Макар Слипченко
Макар Слипченко

Чашки з логотипом

Я не так давно замовив для нашого офісу у компанії Твій Дизайн чашки з логотипом https://print-logotip.com.ua/ua/g872632-chashki-logotipom-pechat Враження залишилися цілком позитивні, тож хочу поділитися своїм досвідом. По-перше, сподобалося, що менеджери швидко відповідають на запити, допомагають із вибором і враховують всі побажання. Для мене це було важливо, бо хотів отримати якісний продукт, який довго прослужить.

Щодо самих чашок — матеріал міцний, малюнок чіткий, нанесений якісно. Особливо радує, що логотип не стирається навіть після частого миття в посудомийній машині, що говорить про хорошу технологію друку. Для офісу це важливо, адже чашки використовуються щодня, і хочеться, щоб вони виглядали пристойно довгий час.

Крім того, мені подобається ідея мати саме такі сувеніри — чашки з логотипом добре підкреслюють корпоративний дух і створюють атмосферу командності. Це не просто практична річ, а ще й елемент іміджу компанії, який помічають і цінують як колеги, так і клієнти.

В цілому, співпраця з Твій Дизайн залишила хороші враження. Якість продукту і рівень сервісу відповідають сучасним вимогам, і я без вагань рекомендую цю компанію тим, хто шукає надійного партнера для виготовлення брендованої продукції. Чашки з логотипом — це дійсно те, що варто замовляти у професіоналів, і Твій Дизайн тут на висоті.

4 Views

About

Welcome to the group! You can connect with other members, ge...

Members

• Tanya Arora
    Tanya Arora
  • Shuo Sandoval
    Shuo Sandoval
  • Edward
    Edward
  • Iliyana Clark
    Iliyana Clark
  • Kartik Rajput
    Kartik Rajput
  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon

@manemob

• Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon

STAY UP TO DATE

We want to get to know you ! 

Before your 15-minute discovery call with our Mane Artist Concierge, we want to get to know you! 

With all the latest education and events. Sign up to get our newsletter.

#MANEMOB - THE MOVEMENT- THE MIDWEST HUB FOR INFORMATION. INSPIRATION, AND EDUCATION

bottom of page